Niki

Een belangrijke site waarop u het aanbod van nieuwbouw huur- en koopwoningen kunt vinden, is Niki. Deze site is een initiatief van talrijke projectontwikkelaars.

Actueel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Niki.nl is de zoekmachine waarin het overgrote deel van de nieuwbouwhuizen in Nederland overzichtelijk bij elkaar is gebracht. De site bevat actuele en betrouwbare informatie en is zeer gebruiksvriendelijk. U vindt op Niki zowel nieuwbouw koop- als nieuwbouw huurhuizen, van tussenwoningen tot penthouses en van compacte studio’s tot riante vrijstaande huizen. Verder staan er zelfbouwkavels op Niki.

Ook informatie over individuele huizen

In veruit de meeste gevallen geeft Niki niet alleen informatie op projectniveau, maar ook op het niveau van de individuele woningen. Dat betekent dat u van elk huis apart kunt zien wat de kenmerken zijn, wat de prijs is, en of het huis nog te koop, te huur, onder optie, verkocht of verhuurd is.

Projecten in voorbereiding

Bijzonder is dat Niki u ook informatie geeft over nieuwbouwprojecten die nog niet in verkoop of verhuur zijn, maar binnenkort op de markt zullen komen. Met één muisklik krijgt u een overzicht van deze ‘projecten in voorbereiding’. Verder kunt u op Niki aangeven dat u voor een bepaald project belangstelling heeft. Niki verwijst in veel gevallen ook door naar een aparte projectsite, waar u vaak nog meer informatie over het project kunt vinden.

Open voor alle nieuwbouwaanbieders

Niki is een open en transparante website, met geen andere bedoeling dan u zo goed mogelijk te informeren over het nieuwbouwaanbod, en ervoor te zorgen dat vragers en aanbieders van nieuwbouwhuizen elkaar zo goed mogelijk kunnen vinden, tegen zo laag mogelijke kosten. Niki staat open voor alle nieuwbouwaanbieders en verwijst u direct naar hen door, zonder barrières en zonder verborgen kosten.